Услуги за патен транспорт

Во Деламод Македонија, ние Ви нудиме целосен и делумен транспорт за увоз и извоз, како и редовни неделни услуги за збирен транспорт, со што се поврзува Македонија со Европа.

Нашите услуги се поддржани со одлична домашна дистрибуција и услуги за локална испорака во сите земји кои Ви ги нудиме, сето ова по навистина економични решенија.

Нашите искусни оператори Ви нудат стручно знаење на пазарот и локална поврзаност и затоа со гордост Ви нудат непречено движење на Вашите пратки, сето тоа поддржано од првокласна грижа за корисниците во секое  време.  

Предности на нашите услуги:

  • Редовни неделни линии со загарантирани денови на поаѓање. 
  • Експертско знаење на пазарот и процедурите за царинење.
  • Специјализиран транспорт и логистички решенија за висечки и картонски текстилни пратки.
  • 24 часовно собирање и услуги за испорака во сите понудени земји. 
  • Брзо време за понуда. 
  • Одговорна подршка за корисници. 

Направи Барање

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Naum Naumovski Borce 50/2-17 1000 Skopje Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: info.mk@delamode-group.com 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice. Read more

Confirm