Збирен Транспорт За Холандија

Во Деламод Македонија ние ви нудиме брз и високо сигурен и редовен збирен транспорт за увоз/извоз помеѓу Македонија и земјите од Бенелукс (Холандија, Белгија и Луксембург). Сите наши услуги за збирни услуги се подржани од 24 часаовна домашна дистрибуција и собирање.

Нашите искусни оператори нудат експертско знаење за пазарот во Холандија и ве осигуруваат во непреченото движење на пратките на клиентите.

Предности од користење на нашите услуги:

Увоз (Холандија – Македонија)

Денови на поаѓање: Петок

Транзитно Време: 6 дена

 

 

Извоз (Македонија – Холандија)

Денови на поаѓање: Четврток

Транзитно Време: 6 дена

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Naum Naumovski Borce 50/2-17 1000 Skopje Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: info.mk@delamode-group.com 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice. Read more

Confirm