Региони Кавказ

Delamode Македонија обезбедува висококвалитетни и економични решенија за збирен транспорт во Грузија, Ерменија, Азербејџан и Иран, а со тоа и на своите потрошувачи да им даде подобар пристап до растечките региони на Кавказ.

Кавказскиот регион се развива во меѓународно значајна економска локација: постојано проширување на инфраструктурата, двоцифрен економски раст и поволни царински регулативи ја прави привлечна за странските инвеститори.

Збирниот транспорт на Деламоде од било која точка во Европа се одвива директно од нејзиниот терминал во Софија до Тбилиси и од таму се врши испорака до крајните потрошувачи.

Имаме пристап до широк спектар на транспортни возила во рамките на нашата патна мрежа, овозможувајќи ни да обезбедиме најекономични решенија за целосно задоволување на потребите на нашите клиенти .

Ангажирањето на Delamode ќе ви го презентира најдоброто решение за вашите потреби за транспорт. Ние нудиме сигурни редовни услуги, конкурентни цени и безбедни и сигурни услуги за управување со товарот.

Увоз

Денови на поаѓање: Петок

Транзитно Време: 5 дена

 

Извоз

Денови на поаѓање: Четврток

Транзитно Време: 5 дена

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Bul. Ilinden, 109/1-15 1000, Skopje, Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: [email protected] 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm