Збирен Транспорт За Белгија

Во Деламод Македонија ние ви нудиме брз и високо сигурен и редовен збирен транспорт за увоз/извоз помеѓу Македонија и земјите од Бенелукс (Холандија, Белгија и Луксембург). Сите наши услуги за збирни услуги се подржани од 24 часаовна домашна дистрибуција и собирање.

Нашите искусни оператори нудат експертско знаење за пазарот во Белгија и ве осигуруваат во непреченото движење на пратките на клиентите.

Увоз (Белгија – Македонија)
  • Ден на поаѓање: Петок
  • Пристигнување: Четврток 
Извоз (Македонија – Белгија)
  • Ден на поаѓање : Четврток
  • Пристигнување : Среда
Контактирајте нè

Деламод Македонија

Bul. Ilinden, 109/1-15 1000, Skopje, Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: [email protected] 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm