Резервација на траект

Преминувањето на Англискиот канал досега не било поедноставно

Деламоде Македонија им нуди на своите потрошувачи и партнери резервации за траект на рутите Довер/Кале и Данкерк/Кале. Овие услуги ги нудиме по најниски  цени на пазарот со прилагоден распоред на поаѓање.

Нашите две партнерски компании се двата најголеми оператори кои сообраќаат на Англискиот канал. Закажете го вашиот билет до и од Велика Британија со најголема понуда на рути за траект. Кога резервирате билет online , генерираниот референтен број ке ви биде испратен по електронска пошта. При влегување во пристаништето презентирајте го доделениот референтен број и вашиот билет ке Ви биде предаден веднаш.

Услуги :

  • Нудиме резервации за траект за повеќе од 500 рути низ Европа
  • Резервацијата може да на направите преку : телефон, факс, емаил
  • Брза и ефикасна грижа за корисници
  • Конкурентни цени

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm