Авионски Транспорт

 Авионскиот транспорт често се користи како идеално решение за сензитивни и итни испораки.

Нашиот посветен департман за Авионски Транспорт нуди “едно-шалтерски пункт за комуникација со потрошувачите, советувајќи и менаџирајки ги сите аспекти на авионскиот транспорт како и царинските формалности.

Соработувајќи рамо до рамо со најреспектабилните авио превозници , имаме можност да понудиме палета на услуги, како од врата до врата така и од врата до аеродром, притоа гарантирајќи за безбедноста и сигурноста на транспортот по најефикасните рути за минорни трошоци.

Услуги во Авионски Транспорт:

  • Соработка со најреспектабилните авио превозници
  • Глобални услуги од врата до врата
  •  Глобални услуги од аеродром до аеродром
  • Царински Услуги

Направи Барање

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Naum Naumovski Borce 50/2-17 1000 Skopje Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: info.mk@delamode-group.com 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice. Read more

Confirm