Австрија

Delamode обезбедува сеопфатна испорака и транспорт до и од Австрија.

Ние сме во можност да испорачаме брзи и сигурни транспортни услуги до Австрија и на насекаде во Европа, благодарение на нашата сеопфатна европска дистрибутивна мрежа.

Ние тесно соработуваме со нашите меѓународни клиенти за да се осигураме дека сите нивни барања за испорака се исполнети, притоа нудејќи најсниски трошоци за испорака од една палета , збирна пратка или можеби цел утовар, на која било локација во Австрија.

Delamode има пристап до широк спектар на транспортни возила, овозможувајќи ни да обезбедиме најекономично решение за сите клиенти кои бараат транспорт во Австрија.

Услуги:

Нашите збирни денови за поаѓање како за увоз така и извоз а воедно и транзитно време се наведени подолу:

Увоз

Денови на поаѓање: Петок

Транзитно Време: 5 денa

Извоз

Денови на поаѓање: Четврток

Транзитно Време: 5 денa

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Bul. Ilinden, 109/1-15 1000, Skopje, Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: [email protected] 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm