Вашиот меѓународен специјалист за управување со товар

Oбезбедува патни, поморски, авионски услуги како и целосни решенија за управување со синџирот на снабдување

Прочитај повеќе

Транспортни линии

Delamode Македонија нуди брзи и сигурни транспортни услуги за пренос на стока низ цела Европа…

Оди
Побарајте понуда

Без разлика дали ви треба услуга за консолидација или  цели утовари, можеме да помогнеме да се подобри ефикасноста на синџирот на снабдување и да се намалат трошоците за логистика.  Контактирајте не денес за да го започнете процесот.

Оди
Напредно размислување Во секој момент
Најдете го Вашето решение во Деламоде

Ниту еден синџир на снабдување не е преголем ниту премал за да ни биде неостварлив. Од испраќање на една палета па се до цел камион,или менаџирање на потребите за транспорт,Ви гарантираме во целост.

Прочитај повеќе
Работи во Деламоде

Ние овозможуваме соодветна програма за подобрување на Вашата кариера во нашата динамична компанија...

Прочитај повеќе
Дознај ги најновите вести од Деламоде

Прочитајте за последните подобрувања, новости за компанијата и погледи од Деламоде Групацијата...

Прочитај повеќе
Услуги за патен транспорт
Прочитај повеќе
Услуги за патен транспорт
Збирен транспорт
Прочитај повеќе
Збирен транспорт
Авионски Транспорт
Прочитај повеќе
Авионски Транспорт
Поморски сообраќај
Прочитај повеќе
Поморски сообраќај
Нашиот тим од поединци со напредно размислување

Деламоде Македонија ,дел од Xpediator Plc group,е динамичен провајдер на транспортни услуги, прилагодена кон потребите своите потрошувачи на глобално ниво.

Неколку клучни факти за Деламоде Груп:

Основана пред 30 години
38 канцеларии низ Европа
Над 12,000 клиенти
Над 20 различни јазици кои се зборуваат од вработените
1000 вработени во целата групација
Delamode се приклучува на Обединетата мрежа на испораки (United Shipping Network)

Ние, Delamode, како дел од групацијата Xpediator Plc, со големо задоволство сакаме да соопштиме дека се приклучуваме кон глобалната асоцијација United Shipping Network. Првично, приклучувањето кон United Shipping Network ќе биде преку канцелариите на Delamode во Македонија, Бугарија, Летонија, Црна Гора, Молдавија и Србија.

Сите Новости

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm