Косово

“Деламоде Македонија” е ваш доверлив логистички специјалист, кој нуди искуство и лидерски перформанси на пазарот со посебна специјализација во транспортот меѓу Македонија и Косово

Ние нудиме широк спектар на решенија за испорака на сите поголеми локации, вклучувајќи ги редовните збирни линии како и целосни и делумни транспортни услуги на стока од различни типови.

Нашите европски транспортни услуги се поддржани од сигурни национални дистрибутивни мрежи. Нашата робусна инфраструктура за испорака, заедно со нашите напредни решенија за складирање, ни овозможува да ги задоволиме и најпребирливите потреби за испорака на нашите клиенти и во Македонија и во Косово. Нашите услуги за собирање и дистрибуција за регионите на Западен Балкан се завршуваат за период од 24-72 часа.

Имаме пристап до широк спектар на транспортни возила во рамките на нашата патна мрежа, овозможувајќи ни да обезбедиме најекономични решенија за целосно задоволување на потребите на нашите клиенти.

Ангажирањето на Delamode ќе ви го презентира најдоброто решение за вашите потреби за транспорт. Ние нудиме сигурни редовни услуги, конкурентни цени и безбедни и сигурни услуги за управување со товарот.

Сите наши збирни линии и транзитно време ке ги пронајдете подолу.

Увоз

Денови на поаѓање: Вторник

Транзитно Време: 1 денa

Извоз

Денови на поаѓање: Понеделник

Транзитно Време: 1 денa

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Bul. Ilinden, 109/1-15 1000, Skopje, Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: [email protected] 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm