Новости

Ние сме тука за да ви помогнеме и подготвиме за „Новото нормално“!

Одржувајќи го вашиот бизнис во движење воедно носејќи раст и успех на истиот. Во Деламоде, најбитна е исклучителна услуга во секој однос со клиентот ...

07. 23. 2020
Прочитај повеќе
Ние сме тука да ви помогнеме да се подготвите за „Новото нормално“

Во Деламоде, ние го цениме односот и услугата кон клиентот и сме посветени да го обезбедиме работењето за клиентите да оди непречено додека се подготв...

07. 02. 2020
Прочитај повеќе
5 евра од секоја пратка е донирана за борба против СОВИД-19

Како дел од нашата # GIVEME5 кампања ќе донираме 5 € од секоја пратка ВО добротворни цели за да помогнеме во борбата против COVID-19 Што треба да н...

04. 15. 2020
Прочитај повеќе
Збирен контејнерски транспорт за вашите пратки

Заради се поголемата потреба од поефтин транспорт Кина – Скопје, формиравме линија преку нашата канцеларија во Белград односно реализираме збирни конт...

04. 07. 2020
Прочитај повеќе
Xpediator Plc Group станува член на Transaid Corporate

Delamode Macedonia, дел од Xpediator Plc, со задоволство објавува дека Групацијата се обврза да ги поддржува Transaid во наредните 3 години, откако ст...

03. 26. 2019
Прочитај повеќе
Delamode се приклучува на Обединетата мрежа на испораки (United Shipping Network).

Ние, Delamode, како дел од групацијата Xpediator Plc, со големо задоволство сакаме да соопштиме дека се приклучуваме кон глобалната асоцијација United...

01. 15. 2019
Прочитај повеќе
Се преселивме во нови канцеларии

преселивме во нова канцеларија и нашата нова адреса е како што следува: Деламоде Македонија Дооел Стефан Јакимов Дедов 14 / 1-1 1000 Скопје Мак...

07. 31. 2018
Прочитај повеќе
Delamode напредува на Лондонската берза

Delamode, part of the Xpediator Plc Group, is proud to announce a successful listing of the AIM market at the London Stock Exchange. Xpediator PLC is...

08. 31. 2017
Прочитај повеќе
Изјава за регулатива за заштита на податоците (GDPR)

Xpediator и неговите подружници се посветени на обезбедување на сите податоци, вклучувајќи ги и оние поврзани со своите клиенти и добавувачи, се чуваа...

08. 18. 2017
Прочитај повеќе
Деламоде Македонија направи донација во JУ.3авод за рехабилитација на деца и младинци Скопје

As part of the "Give me 5" initiative, Delamode Macedonia is committed to donating € 5 for each transport in humanitarian organizations every quarter....

01. 04. 2017
Прочитај повеќе

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm