Португалија

Ние сме во можност да обавиме испорака на пратки од и до Македонија и Португалија по исклучително конкурентни цени.

Ние нудиме широк спектар на решенија за транспорт до речиси сите поголеми локации во Португалија, вклучувајќи ги редовните збирни линии како и целосните и делумни транспортни утовари со различни волумени.

Нашите европски транспортни услуги се поддржани од сигурни национални дистрибутивни мрежи. Нашата масивна инфраструктура за испорака, заедно со нашите напредни решенија за складирање, ни овозможува да ги задоволиме и најпребирливите барања за испорака на нашите клиенти и во Обединетото Кралство и во Португалија.

Имаме пристап до широк спектар на транспортни возила во рамките на нашата патна мрежа, овозможувајќи ни да обезбедиме најекономични решенија за целосно задоволување на потребите на нашите клиенти .

Сите наши поаѓања за извоз и увоз како и транзитно време ке ги најдете подолу.

Увоз

Денови на поаѓање: Петок

Транзитно Време: 9 денa

Извоз

Денови на поаѓање: Четврток

Транзитно Време: 9 денa

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Naum Naumovski Borce 50/2-17 1000 Skopje Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: info.mk@delamode-group.com 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice. Read more

Confirm