Збирен Транспорт за Велика Британија

Деламод Македонија во соработка со канцеларијата во Велика Британија е во можност да Ви понуди редовна неделна линија за збирен транспорт помеѓу Велика Британија и Македонија како транспорт за Косово и Албанија. 

Комбинираната експертиза на двете канцеларии ни овозможува да Ви понудиме ефективна и сигурна услуги притоа нудејќи експертско познавање на пазарот, локална поврзаност и 24 часовна услуга за собирање и испорака. 

Увоз ( Велика Британија-Македонија) 

Денови на поаѓање: Петок

Транзитно Време: 7 денa

Извоз (Македонија – Велика Британија) 

Денови на поаѓање: Четврток

Транзитно Време: 7 денa

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Bul. Ilinden, 109/1-15 1000, Skopje, Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: [email protected] 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm