Збирен Транспорт За Бугарија

Delamode Македонија обезбедува редовни збирни поаѓања, како и решенија за целосни и делумни утовари до и од Бугарија.

Со воспоставување на сеопфатни национални дистрибутивни мрежи во рамките на Македонија и во Бугарија, ние сме во состојба да обезбедиме брза, сигурна и високофункционална патна услуга за Бугарија.

Ние обезбедуваме сиурно утоварање на робата и транспорт, по потреба, нудиме складирање и други услуги со додадена вредност. Ние го доставуваме товарот до терминалите во закажано време и од таму стоката може беспрекорно да се транспортира до крајната дестинација.

Имаме пристап до широк спектар на транспортни возила, што ни овозможува да обезбедиме најекономично решение за да во целост ги пресретнат барањата на нашите клиенти.

Ангажирањето на Delamode ќе ви го презентира најдоброто решение за вашите потреби за транспорт. Ние нудиме сигурни редовни услуги, конкурентни цени и безбедни и сигурни услуги за управување со товарот.

Сите наши збирни линии и транзитно време ке ги пронајдете подолу.

Увоз (Бугарија – Македонија)

Денови на поаѓање: Петок

Транзитно Време: 2 денa

Извоз (Македонија- Бугарија)

Денови на поаѓање: Четврток

Транзитно Време: 2 денa

Контактирајте нè

Деламод Македонија

Bul. Ilinden, 109/1-15 1000, Skopje, Macedonia

Tel: +389 (0)2 3 233 348 

Fax: +389 (0)2 3233 349

Email: [email protected] 

Контактирајте нè

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm