Домашна Дистрибуција

Деламод ја разбира важноста на постоењето на силна домашната дистрибуција.

Користејќи го нашето широко познавање на индустријата, ние инвестиравме и ја разивавме ефикасноста на домашните мрежи ширум Европа, притоа нудејќи конкурентни и сигурни решенија за интернационалните и домашните клиенти.  

Ние нудиме услуга за собирање и испорака низ цела Македонија во рок од 24 часа и 48 часа за Албанија и Косово. Ние ќе ја организираме и управуваме дистрибуцијата на производите од крај до крај, за сите видови на транспорт (збирен, делумен и целосен транспорт). 

  • Дистрибуција низ Македонија за 1 ден (24 часа) 
  • Дистирибуција за Албанија и Косово за 48 часа 
  • Пристап до возила од различен тип и со различен капацитет 
  • Специјализирана дистрибуција за висечки и картонски пратки 
  • Експресна/ итна пратка со комбе, камион или трејлер

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm