Вработување

Деламоде ветува сигурна стабилна и напредна кариера

Во Деламоде Македонија Вие немате само работна позиција- Вие имате кариера.Страст и посветеност се нештата кои ќе Ве донесат на патот до успехот,а Вашите колеги ќе бидат целосно со Вас на патувањето до успехот. Тимска работа и меѓусебни односи кои го прават нашиот тим  вистински успешен. Шанса да работите заедно со пријателите, да се слуша Вашиот глас и да бидете заедно со ментор кој искрено сака да види како напредувате и да Ве наградува секојдневно.

Страст.Енергија.Ентузијазам.

Секогаш сме во потрага по поеднинци кои сакаат да направат прмена и може да додадат вредност на организацијата.

Ние согледуваме дека успехот  се потпира на вработување на високо посветен,мотивиран и оспособен тим од професионалци. Веруваме дека секој поединечен вработен во нашата компанија,има клучна улога која влијае во нашиот развој. Затоа ние нудиме обука за соодветната работа и имаме одлични можности за вработените за кои следи успешна и наградувана патека во криерата.

Испрати го твоето CV
Select File
Select File

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm