5 евра од секоја пратка е донирана за борба против СОВИД-19

04. 15. 2020

Како дел од нашата # GIVEME5 кампања ќе донираме 5 € од секоја пратка ВО добротворни цели за да помогнеме во борбата против COVID-19

Што треба да направиш?

Вашата улога е дирекно врзана со донацијата. По секое организирање на транспорт со нашата компанија, ќе издвоиме 5 € од секоја резервација на пратката во добротворниот фонд за донации.

Редовно ќе ве ажурираме за количината на собрани средства и каде се донирани.

5 причини да резервирате со нас:

• 5 € од секоја пратка ќе се  донира во добротворни цели

• Сигурна услуга

• Редовни неделни заминувања

• Конкурентни цени

• Висококвалитетна грижа за клиентите

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm