Ние сме тука за да ви помогнеме и подготвиме за „Новото нормално“!

07. 23. 2020

Одржувајќи го вашиот бизнис во движење воедно носејќи раст и успех на истиот.

Во Деламоде, најбитна е исклучителна услуга во секој однос со клиентот и сме посветени да обезбедиме континуитет и непречно работење додека се подготвуваме за „новото нормално“.

Разбираме дека можеби се соочувате со некои предизвици на полето транспорт и / или логистиката и дека за вас е најважно да го добиете најдоброто решение и услуга.

Подолу дознајте како можеме да ви помогнеме:
Решенија за товарни патишта
Целосни и збирни утовари во Велика Британија

• Пан-Европски целосни и збирни утовари (увоз и извоз)
• Европски услуги за збирни утовари
• Експресни услуги за сите итни и критични пратки
• Редовни поаѓања во рамки на договореното транзитно време

Авионски и бродски утовари
Квалитетни услуги што ги даваат експерти од делот на транспортот
Нудиме експертиза што обезбедува ефективни и квалитетни решенија за управување со испорака на контејнери или меѓународни решенија за воздух за оние пратки со специфичен и итен датум за испорака .

Ние сме тука да ви помогнеме во :

• Надминување на сите логистичките бариери
• Подобрување на перформансите во синџирот на снабдување
• Заштедување и намалување на трошоците за транспорт
• Ефикасност на возењето и зголемување на продуктивноста
• Покривање на услугите на територијата на цела Европа

Контактирајте нè

Tel: +389 (0)2 3 233 348 / Fax: +389 (0)2 3233 349
Email: [email protected] 

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm