Ние сме тука да ви помогнеме да се подготвите за „Новото нормално“

07. 02. 2020

Во Деламоде, ние го цениме односот и услугата кон клиентот и сме посветени да го обезбедиме работењето за клиентите да оди непречено додека се подготвуваме за „ново нормално“.

 


Ние сме неверојатно благодарни на Нашите вработени кои напорно работеа во овие тешки околности како би биле сигурни дека продолжуваме да работиме како досега, со минимално нарушување на нашите услуги и комуникација.

 


Ние разбираме дека можно е да се соочите со некои пречки во локистиката и дека е важно за Вас да го добиете најдоброто решение и услуга.

 


Нашиот тим е подготвен да ви помогне за какви било прашања или предизвици што може да ги имате.

 


Ние сме тука да ви помогнеме преку нашите услуги, нудејќи оптимални решенија за услуги низ цела Европа и уникатна експертиза во управувањето и движењето на пратките ширум светот, познати сме по тоа што нудиме квалитетни решенија за патен воздушен и поморски сообраќај. Без разлика дали ви треба решение за збрина или индивидуална пратка, можеме да Ви помогнеме.
Наша обврска е да испорачаме одлични, висококвалитетни логистички решенија на Нашите клиенти, а нашето стручно знаење ни овозможува да го сториме тоа со следење на Вашата пратка на своето патување, низ цела Европа.

 


Зошто да изберете Деламоде?
Дали ја искористивте нашата логистика за транспорт?

 


Деламоде е исклучително економичен начин за собирање на Вашите пратки. Ви заштедува пари и време, со едновремена услуга која нуди сигурни и кратки времиња на транзит. Ние нудиме уникатна експертиза во управувањето и движењето на транспотите ширум светот, фокусирани сме на извонреден квалитет и извонредност во однос на грижата за клиентите. Преку нашата глобална транспортна мрежа, ние исто така нудиме услуги за испорака низ целиот свет, царински услуги и достапност на глобалните пазари како поморски, така и авионски. Ние сме тука за да ве поддржиме во какви било други оперативни проблеми или прашања. Знаеме колку за Вас е важно да бидеме сигурни дека ќе ја добиете услугата што е соодветна за вас, особено кога се подготвуваме за „новото нормално“.

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies as set out in our Privacy & Cookie notice.

Confirm