Барање за резеравација на траект Премин | Delamode Macedonia
Дома » Node » Барање за резеравација на траект Премин

Барање за резеравација на траект Премин

Please complete all the fields below, as this will help to ensure that your booking is made accurately. Once your booking is placed by us on our system you will be sent a booking confirmation to the email address provided.
:
Опасни материи (£5.00 доплата) Согласно Агенцијата за поморски сообраќај на Велика Британија, секоја опасна материја мора да се пријави. Сите возила над 3,5тони мора да бидат опремени посебна опрема за да се осигура нивната безбедност. Доколку возилата се пријавени со друга димензија од вистинска, се доплатува £20 по метар.
Вратете се горе