Вработување | Delamode Macedonia
Дома » Node » Вработување

Вработување

Ние во Деламод, разбираме дека успехот на компанијата е поврзна со вработување на посветен, мотивиран и обучен тим на професионалци. Ние веруваме дека секој од нас има клучна улога во развојот на компанијата. Токму поради тоа, нудиме специјализирана обука за индустријата во која работиме и  одлични можности за вработените. Горди сме на нашата умешност на препознавање и наградување на исклучителните залагања.

Ние веруваме во меѓусебно третирање со почит и достоинство и секој од нас има еднакви можности за напредок во работата. Кај нас секогаш постои интерес за разговор со професионалци во нашата област , доколку верувате дека Вашите вештини одговараат на нашата компанија тогаш ние со задоволство Би сакале да не контактирате.   

Ве молиме кликнете овде за да ни ја испратите Вашата биографија и ние ќе Ве контактираме доколку постои позиција која одговара на Вашите карактеристики.  

 

Вратете се горе