Изјава за регулатива за заштита на податоците (GDPR) | Delamode Macedonia
Дома » Новости » Изјава за регулатива за заштита на податоците (GDPR)

Изјава за регулатива за заштита на податоците (GDPR)

Xpediator и неговите подружници се посветени на обезбедување на сите податоци, вклучувајќи ги и оние поврзани со своите клиенти и добавувачи, се чуваат и одржуваат во безбедна средина, и на начин што е во согласност со локалното законодавство и законодавството на ЕУ за заштита и ракување со податоци.

Како признание за новото законодавство за БДП, кое стапи на сила на 25 мај 2018 година, Xpediator и неговите подружници преземаат чекори за да обезбедат усогласеност и сакаат да ги убедат своите клиенти и добавувачи дека нашите процедури и системи ќе продолжат да ги штитат чувствителните податоци.

Delamode е дел од Xpediator Plc

Вратете се горе