Деламоде Македонија направи донација во JУ.3авод за рехабилитација на деца и младинци Скопје | Delamode Macedonia
Дома » Новости » Деламоде Македонија направи донација во JУ.3авод за рехабилитација на деца и младинци Скопје

Деламоде Македонија направи донација во JУ.3авод за рехабилитација на деца и младинци Скопје

Како дел од “Give me 5” иницијативата Деламоде Македонија се посвети да донира €5 за секој транспорт во хуманитарни организации секој квартал. За првиот квартал во 2016-та беше избрана JУ.3авод за рехабилитација на деца и младинци Скопје, организација кој придонесува во заедницата.

Заводот има голем број на летни активности, како и организиран одмор за децата и младинците за кои Деламоде донираше чадори за сонце, крпи, сламарици, костими за капење, торби, ранци и реквизити за на плажа.

Вратете се горе