Дали плаќате премногу за транспорт на вашите пратки од Велика Британија? | Delamode Macedonia
Дома » Новости » Дали плаќате премногу за транспорт на вашите пратки од Велика Британија?

Дали плаќате премногу за транспорт на вашите пратки од Велика Британија?

Транспорт почнувајќи од 185 евра по палета, искуството и експертизата на тимот на Деламоде Македонија се вклучени во цената.

Бесплатно царинење за пратки доставени до Скопје. 

Распоред на услугата

Поаѓање: Сабота

Транзитно време: 5 дена ( Пристигање во Скопје во Четврток)

* Цената се однесува по принцип од врата во Велика Британија до јавен царински склад во Скопје- Палетите мора да бидат со максимална висина од 120см и тежина од 400кг

** Применливо за царинење исклучиво во Скопје 

Контактирајте не денес да ги разгледаме вашите барања и да ви понудиме најдобри решенија:

Тел: +389 (0) 2 3233 348
Емаил: info.mk@delamode-group.com

Вратете се горе