Резервација на траект | Delamode Macedonia
Дома » Резервација на траект

Резервација на траект

Ние можеме да Ви понудиме резервација на траект за повеќе од 500 линии низ Европа. Работиме 24 часа дневно, 7 дена во неделата, најдобра услуга, одлилна достапност и конкурентни цени.  

Едноставен начин за резервација 

Кога резервирате онлајн билет за траект референтниот код ќе Ви биде испратен на Вашиот е-маил. Кога ќе пристигнете на пристаништето, само покажете го Вашиот код и билетот за траект ќе Ви биде врачен.

  • Ние резервираме и правиме се за Вас. 
  • Брз одговор на барањата.
  • Конкурентни цени. 
  • За регистрираните корисници, нон-стоп 24/7 достапни резервации.  
  • Одлична застапеност на услуги. 
  • Брз и едноставен начин за резервација. 
  • Одлична опременост на траектите, кои вклучуваат тушеви, ресторани, барови и продавници.

Contact us to discuss your requirements or get a quote:service-footer-country

Mini text: 
We offer a quick & simple service for booking English Channel ferries.
Service Image: 
Вратете се горе