Пополнете ја нашата анкета и добијте намалување од 5% | Delamode Macedonia
Дома » Пополнете ја нашата анкета и добијте намалување од 5%

Пополнете ја нашата анкета и добијте намалување од 5%

Споделете го вашето мислење со нас!

Со пополнување на анкетата, добивате единствено еднократно намалување од 5% на вашиот нареден транспорт со нас*.

Ве молиме да ја пополните нашата кратка анкета

Наша чест и привилегија е доставувањето на врвна и високо квалитетна услуга до нашите клиенти, притоа ние сме во постојана потрага по начини на кои што можеме да ја зголемиме соработката со нашите клиенти и да го подигнеме нивото на услугата.

Ве молиме да ја пополните нашата кратка анкета: https://www.surveymonkey.co.uk/r/2G2LKTP

* вредност на транспорт до 500 ЕУР, можност да се искористи само во Март

Вратете се горе