Поморски сообраќај | Delamode Macedonia
Дома » Поморски сообраќај

Поморски сообраќај

За сите побарувања во врска со поморскиот сообраќај, ние можеме да Ви понудиме  услуги за FCL и LCL преку Солун, заедно со високо-конкурентна услуга за збирен транспорт до Далечниот Исток.  

Нашата филозофија е да соработуваме со наши истомисленици кои нудат високо квалитетна услуга и конкурентни цени. 

  • FCL и LCL услуги
  • Врата до пристаниште / Врата до врата 
  • Услуги за увоз и извоз 
Mini text: 
Врата до врата, увоз и извоз, FCL и LCL услуги
Service Image: 
Поморски сообраќај
Вратете се горе