Збирен Транспорт За Холандија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт За Холандија

Збирен Транспорт За Холандија

Во Деламод Македонија ние ви нудиме брз и високо сигурен и редовен збирен транспорт за увоз/извоз помеѓу Македонија и земјите од Бенелукс (Холандија, Белгија и Луксембург). Сите наши услуги за збирни услуги се подржани од 24 часаовна домашна дистрибуција и собирање.

Нашите искусни оператори нудат експертско знаење за пазарот во Холандија и ве осигуруваат во непреченото движење на пратките на клиентите.

Увоз (Холандија – Македонија)

  • Ден на поаѓање: Петок
  • Пристигнување: Четврток 

Извоз (Македонија – Холандија)

  • Ден на поаѓање: Четврток
  • Пристигнување: Среда

Предности од користење на нашите услуги:

  • Неделни дирекни линии со загарантирани денови на поаѓање
  • Експертско познавање на пазарот и процедурите за царинење
  • Специјализиран транспорт и логистички решенија за висечки и картонски пратки
  • 24 часовна услуга за собирање и испорака во сите понудени земји
  • Брзо добивање на понуда
  • Одговорна служба за корисници

 

 

Service Image: 
Вратете се горе