Збирен Транспорт За Романија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт За Романија

Збирен Транспорт За Романија

Деламод Македонија, во соработка со нашата канцеларија во Романија, овозможува услуга за збирен транспорт на неделно ниво за пратки помеѓу Романија и Македонија и околните Балкански земји – Косово и Албаниа.

Увоз (Романија – Македонија)

  • Достапно на ваше барање

Извоз (Македонија – Романија)

  • Достапно на ваше барање

 

Service Image: 
Вратете се горе