Збирен Транспорт За Латвија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт За Латвија

Збирен Транспорт За Латвија

Деламод Македонија во соработка со нашата канцеларија во Латвија е во можност да Ви понуди редовни линии секоја седмица за збирен транспорт помеѓу Латвија и Македонија и околните балкански земји како Косово и Албанија. 

Увоз ( Латвија – Македонија) 

  • Достапно на ваше барање

Извоз ( Македонија – Латвија) 

  • Достапно на ваше барање
Service Image: 
Вратете се горе