Збирен Транспорт За Италија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт За Италија

Збирен Транспорт За Италија

Збирниот транспорт претставува економичен начин за транспорт на пратките помеѓу Италија и Македонија. 

Увоз (Италија – Македонија) 

  • Ден на поаѓање: Петок
  • Пристигнување: Четврток 

Извоз (Македонија – Италија) 

  • Ден на поаѓање:Четврток
  • Пристигнување: Среда
Service Image: 
Вратете се горе