Збирен Транспорт За Германија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт За Германија

Збирен Транспорт За Германија

Како член на ВТЛ Вернетц-Транспорт-Логистик партнер мрежата, Деламод Македонија е во можност да Ви понуди редовни неделни линии за збирен трнспорт помеѓу Македонија и Германија.

Увоз (Германија – Македонија)

  • Поаѓање: Среда и Петок од Фулда, Германија
  • Пристигнување во Скопје во Понеделник и Четврток

Извоз (Македонија – Германија)

  • Поаѓање: Четврток од Скопје
  • Пристигнување во Фулда, Германија во Среда

 

Service Image: 
Вратете се горе