Збирен Транспорт за Велика Британија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт за Велика Британија

Збирен Транспорт за Велика Британија

Деламод Македонија во соработка со канцеларијата во Велика Британија е во можност да Ви понуди редовна неделна линија за збирен транспорт помеѓу Велика Британија и Македонија како транспорт за Косово и Албанија. 

Увоз ( Велика Британија-Македонија) 

 • Поаѓање секој петок од Бреинтри 
 • Пристигнување во Скопје во четврток 
 • Испорака во Македонија во рок од 24 часа (1 работен ден) 
 • Испорака до Косово и Албанија во рок од 48 часа ( 2 работни дена)

Извоз (Македонија – Велика Британија) 

 • Поаѓање од Скопје секој Четврток
 • Пристигнување во Браитри во Четврток
 • Испорака низ цела Велика Британија во рок од 24 часа ( 1 работен ден)

Комбинираната експертиза на двете канцеларии ни овозможува да Ви понудиме ефективна и сигурна услуги притоа нудејќи експертско познавање на пазарот, локална поврзаност и 24 часовна услуга за собирање и испорака. 

 • Редовни поаѓања
 • Брзо транзитно време
 • Домашна дистрибуција
 • Специјализирани решенија за висечки и картонски пратки 
 • Услуги за царинење 
Service Image: 
Вратете се горе