Збирен Транспорт За Бугарија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт За Бугарија

Збирен Транспорт За Бугарија

Деламод Македонија во соработка со нашата канцеларија во Софија (Бугарија) Ви нуди редовна неделна линија за збирен транспорт помеѓу Бугарија и Македонија и околните Балкански земји како Косово и Албанија.

Увоз (Бугарија – Македонија)

  • Достапно на ваше барање

Извоз (Македонија- Бугарија)

  • Достапно на ваше барање

 

Service Image: 
Вратете се горе