Збирен Транспорт За Белгија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт За Белгија

Збирен Транспорт За Белгија

Во Деламод Македонија ние ви нудиме брз и високо сигурен и редовен збирен транспорт за увоз/извоз помеѓу Македонија и земјите од Бенелукс (Холандија, Белгија и Луксембург). Сите наши услуги за збирни услуги се подржани од 24 часаовна домашна дистрибуција и собирање.

Нашите искусни оператори нудат експертско знаење за пазарот во Белгија и ве осигуруваат во непреченото движење на пратките на клиентите.

Увоз (Белгија – Македонија)

  • Ден на поаѓање: Петок
  • Пристигнување: Четврток 

Извоз (Македонија – Белгија)

  • Ден на поаѓање : Четврток
  • Пристигнување : Среда

 

Service Image: 
Вратете се горе