Букирајте 5 полни утовари со нас и добијте брендиран сет за трчање бесплатно | Delamode Macedonia
Дома » Букирајте 5 полни утовари со нас и добијте брендиран сет за трчање бесплатно

Букирајте 5 полни утовари со нас и добијте брендиран сет за трчање бесплатно

Пронаоѓањето на вистинска транспортна компанија е како трчање маратон? Избегнете го ова и контактирајте ја Деламоде Македонија...

Деламоде Македонија е специјалист во меѓународниот транспорт и логистика и нуди високо квалитетни решенија за полни утовари.  Што е ново, за ограничен период, им нудиме можност на нашите потрошувачи да добијат целосно брендиран сет за трчање – само во периодот пред Скопскиот Маратон.

*За да се квалификувате за бесплатен сет за трчање треба да ги исполните следните услови:

  •  Мора да букирате 5 полни утовари
  • Вкупната вредност на 5 полни утовари да биде минимум 6000 ЕУР. (1200ЕУР во просек по утовар)
  • Промоцијата трае од 15ти Фебруари до 30ти Април 2016.

Среќните добитници на сетови за трчање ке бидат наградени на 6ти Мај.

Контактирајте не и дознајте повеќе за нашите услуги за полни утовари.

+389 2 3233 348
Info.mk@delamode-group.com

 

 

Вратете се горе