Меѓународен патен транспорт | Delamode Macedonia
Дома » Меѓународен патен транспорт

Меѓународен патен транспорт

Во Деламод Македонија, ние Ви нудиме целосен и делумен транспорт за увоз и извоз, како и редовни неделни услуги за збирен транспорт, со што се поврзува Македонија со Европа. Нашите услуги се поддржани со одлична домашна дистрибуција и услуги за локална испорака во сите земји кои Ви ги нудиме, сето ова по навистина економични решенија.

Нашите искусни оператори Ви нудат стручно знаење на пазарот и локална поврзаност и затоа со гордост Ви нудат непречено движење на Вашите пратки, сето тоа поддржано од првокласна грижа за корисниците во секое  време.  

Преку нашите воспоставени партнерски мрежи, ние Ви нудиме редовни неделни линии, брзо транзитно време и економични решенија за следните пазари: 

Предности на нашите услуги:

  • Редовни неделни линии со загарантирани денови на поаѓање. 
  • Експертско знаење на пазарот и процедурите за царинење.
  • Специјализиран транспорт и логистички решенија за висечки и картонски текстилни пратки.
  • 24 часовно собирање и услуги за испорака во сите понудени земји. 
  • Брзо време за понуда. 
  • Одговорна подршка за корисници. 
Mini text: 
Schedule direct services to and from Western and Central & Eastern Europe.
Service Image: 
Вратете се горе