Збирен Транспорт За Литванија | Delamode Macedonia
Дома » Збирен Транспорт За Литванија

Збирен Транспорт За Литванија

Деламод Македонија во соработка со нашата канцеларија во Литванија, Ви нуди редовни линии секоја седмица за збирен транспорт помеѓу Литванија и Македонија и околните земји како Косово и Албанија.

Увоз (Литванија – Македонија)  

  • Достапно на ваше барање

Извоз ( Македонија – Литванија)

  • Достапно на ваше барање

 

Service Image: 
Вратете се горе